Despre noi

Proiectul finantariproiecteeuropene.ro este conceptia unei echipe de consultanti tineri si ambitiosi care isi pune experienta in serviciul dumneavoastra pentru a va ajuta ...

Detalii

Valori

Credem in transformarile aduse de schimbare si in valoarea adaugata adusa de oameni, iar curajul si independenta noastra sunt surse de putere si diferentiere ...

Detalii

Obiective

Asigurarea satisfactiei clientilor prin oferirea de servicii de calitate si valoare adaugata, superioare costurilor pentru consultanta. Intelegerea profunda a particularitatilor ...

Detalii

Despre noi

Proiectul finantariproiecteeuropene.ro este conceptia unei echipe de consultanti tineri si ambitiosi care isi pun experienta in serviciul dumneavoastra pentru a va ajuta sa reusiti in implementarea proiectelor Europene Castigate si/sau proiectelor Europene in curs de Aprobare.

Veti observa din continutul site-ului ca detaliile pe care vi le-am pus la dispozitie sunt bogate, iar cine va accesa proiectul nostru numai pentru a se informa, o va putea face. Pe de alta parte, aceia dintre dumneavoastra care nu ar putea duce la capat o procedura de implementare in fata Organsmelor de Finantare Europene, din lipsa de timp,experienta sau orice alt motiv, vor fi incurajati de preturile, serviciile avantajoase si la vedere, sa ne incredinteze noua indeplinirea operatiunilor dorite.

Perioada de criza in care lansam proiectul guverneaza atat politica noastra, cat si pe a celor care ne vor deveni clienti, cu siguranta, fara a vedea in criza un obstacol de netrecut.

Infiintata in C.E. si avand capital exclusiv romanesc, finantariproiecteeuropene.ro vine in ajutorul organizatiei d-voastre cu solutii optime in implementarea Proiectelor Europene, sustinerea dezvoltarii si imbunatatirii continue, printr-o serie de servicii de consultanta financiara/fiscala si juridica.

Avand ca activitate principala Consultanta pentru Afaceri si Management, finantariproiecteeuropene.ro a fost infiintat in ideea aducerii unui nou concept in ceea ce priveste desfasurarea acestei activitati si totodata in incercarea de a asigura clientilor o serie de alte servicii la fel de importante.

Dezvoltarea paletei de servicii oferite de catre finantariproiecteeuropene.ro a venit de la sine, fie din initiativa celor care au infiitat aceasta societate, fie la cererea diferitilor clienti.

Atat echipa manageriala cat si cea de lucru este una tanara si dinamica, cu un program de lucru flexibil, venind intotdeauna in ajutorul clientilor finantariproiecteeuropene.ro isi propune aducerea unui nou sistem de colaborare cu clientii si oferirea unor pachete de servicii in functie de nevoile acestora.

Viziunea noastra este ca numai cei suficient de determinati vor reusi sa iasa cu bine din ea si chiar sa o transforme intr-un avantaj pe termen lung.

Echipa de consultanti care a gandit proiectul a pornit de la ideea centrala ca finantariproiecteeuropene.ro va exista in Romania, pentru firme si autoritatile publice romanesti. Ca atare, serviciile noastre au fost concepute astfel incat sa poata raspunde nevoilor particulare ale fiecarui client, cu totala flexibilitate.

Alegand serviciile noastre veti avea ocazia sa beneficiati de calitate, profesionalism si atentie, la preturi care va incurajeaza sa mergeti mai departe si sa ne deveniti parteneri puternici, pe termen lung.

Alaturi de Dumneavoastra, Pentru Un Beneficiu Comun: Cresterea Competitivitatii Economice si Accesarea Fondurilor Europene Nerambursabile !

Obiective

Asigurarea satisfacţiei clienţilor prin oferirea de servicii de calitate şi valoare adaugată, superioare costurilor pentru consultanţa. Inţelegerea profundă a particularităţilor problemelor clientului, trebuie să ducă la oferirea de soluţii dedicate. Încrederea, confidenţialitatea, respectul şi loialitatea reciprocă sunt valori centrale pe care se consolidează relaţiile noastre. Acţiunile şi iniţiativele noastre au la bază dorinţa unor relaţii de lungă durată, reciproc benefice.

Oferim clienţilor noştri asistenţă in implementarea soluţiilor recomandate. Adaptarea structurii şi culturii organizaţionale la cerinţele foarte dinamice ale raporturilor de pe piaţă reprezintă un proces foarte complex. Mai ales in condiţiile unei economii in tranziţie, asigurarea unei flexibilităţi in acest sens, devine o urgenţă şi o şansă de supravieţuire.

Consultanţii noştri au o excelentă pregătire, fiind foarte buni cunoscători a realităţilor româneşti şi a metodelor şi modelelor occidentale de management. Experienţa acumulată in urma zecilor de misiuni de consultanţă, ne permite asigurarea de abordări occidentale a problemelor specific româneşti. Forma de prezentare a materialelor noastre se constituie intr-o adevarată interfaţă de comunicare intre parţile interesate de schimbul de informaţii.

FinantariProiecteEuropene.ro inţelege importanţa investirii in oameni şi asigură motivarea acestora prin: instruire, dezvoltare individuală, respect, recunoaşterea meritelor şi recompense.

Lucrul în echipe flexibile şi multidisciplinare este baza fundamentală a consultanţei oferite de noi. Noi suntem convinşi că numai o puternică echipă de profesionişti adecvat motivaţi, poate genera soluţiile care să asigure clienţilor noştri avantaje competitive.

Valori

Indraznim, transformam, dezvoltam. Credem in transformarile aduse de schimbare si in valoarea adaugata adusa de oameni, iar curajul si independenta noastra sunt surse de putere si diferentiere.

Respectam, ne implicam, ne pasa. Initiem si dezvoltam relatii de colaborare bazate pe incredere, respect, corectitudine si comunicare transparenta. Recrutam, dezvoltam si promovam profesionisti competenti si pasionati, capabili sa inteleaga problemele clientilor si dornici sa lucreze cu acestia pentru rezolvarea problemelor intr-o maniera optima pentru organizatia lor;

Invatam, performam, obtinem rezultate. Dezvoltarea personala si invatarea continua sunt baza succesului nostru.

Cautam excelenta, suntem orientati spre obiective si ne concentram pe obtinerea de rezultate care sa duca la crearea unui avantaj competitiv.

Promisiuni

  • Ne ajutam clientii sa dezvolte sinergii intre managemet, angajati, structuri, procese, roluri, cultura organizationala;
  • Ne ajutam clientii sa descopere, sa dezvolte, sa motiveze si sa retina liderii si angajatii cu adevarat talentati;
  • Ne ajutam clientii sa-si mobilizeze angajatii pentru atingerea obiectivelor de business prin definirea unor sisteme de recompense si beneficii flexibile, echitabile si adaptate la piata si la strategia si cultura organizationala a companiei;
  • Ne sprijinim clientii sa comunice si sa implementeze recomandarile si planurile de actiune dezvoltate impreuna cu noi;
  • Ne ajutam clientii sa-si creasca profitabilitatea prin maximizarea beneficiilor investitiilor facute in personal si prin reducerea costurilor cu capitalul uman;
  • Scopul nostru comun il constituie dezvoltarea unor organizatii flexibile, adaptate si performante si crearea unui avantaj competitiv prin dezvoltarea si valorificarea capitalului uman si financiar;
  • Ne ajutam clientii sa transforme strategia in proiecte concrete.

Am pus bazele unei firme de consultanta Financiara si Fiscala pentru ca avem expertiza practica necesara, ne place sa transferam ceea ce stim, suntem pasionati de ceea ce facem si credem cu tarie ca putem aduce valoare.

Suntem diferiti ca personalitate, educatie si domenii de expertiza dar capitalizam diferentele, ne integram competentele, ne armonizam interesele si le concentram spre un scop comun:

  • Sa ajutam organizatiile Client sa lucreze mai eficient prin maximizarea valorii aduse de capitalul uman si financiar;
  • Sa devenim unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrare de consultanta financiara si fiscala;

Avem experienta si competente profesionale inalte, dar credem ca atitudinea face diferenta. Construim parteneriate reale, dezvoltam solutii personalizate, ne concentram pe obiective si obtinerea de rezultate de business, suntem implicati, curajosi, intuitivi.

Misiunea noastra:

- accelera atragerea Fondurilor Europene in Romania, prin oferirea suportului tehnic necesar societatiilor castigatoare de contracte de finantare Europene, construirea unei punti, intre Beneficiarul contractului de finantare si Finantator, printr-un mod profesionist si tehnic, oferit de Consultantii nostrii.

- atragerea Fondurilor Europene in Romania, prin REEVALUAREA PROIECTELOR DECLARATE NEELIGIBILE, Remodelarea lor la Standardele impuse de C.E. si Aprobarea lor de catre Autoritatile de Management.