Despre noi

Prezentare

Infiintata in C.E. si avand capital exclusiv romanesc ’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ vine in ajutorul  organizatiei d-voastre cu  solutii optime in sustinerea dezvoltarii si imbunatatirii continue, printr-o serie de servicii de consultanta financiara/fiscala si juridica .

Avand ca activitate principala activitatea de Elaborarea de proiecte cu fonduri rambursabile si nerambursabile, firma a fost infiintata in ideea aducerii unui nou concept in ceea ce priveste desfasurarea acestei activitati si totodata incearca pe langa activitatea principala sa asigure clientilor o serie de alte servicii la fel de importante

Dezvoltarea paletei de servicii oferite de catre ’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ a venit de la sine, fie din initiativa celor care au infiintat aceasta societate, fie la cererea diferitilor clienti.

Atat echipa manageriala cat si cea de lucru este una tanara si dinamica, ce are  un program de lucru flexibil venind intotdeauna  in sprijinul  clientilor.

’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ isi propune aducerea unui nou sistem de colaborare cu clientii si ofera  pachete de servicii  functie de necesitatile  clientilor .

De ce ’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ ?

Frecvent si chiar firesc este esecul in afaceri. De aceea se spune ca  majoritatea afacerilor  noi dau faliment in  primii cinci ani de la deschidere, cu alte cuvinte te poti astepta sa  intampini mult mai multe probleme decat reusite in afaceri. Problema e daca esti dispus sa pierzi  atat de mult  pentru castiguri neinsemnate .

Pentru un om de afaceri esecul in sine  nu este esential, ci ceea ce face imediat dupa aceea, aceasta este diferenta dintre un om de afaceri de succes si majoritatea.   Daca imediat dupa ce ai pierdut o afacere renunti, te resemnezi si te intorci la o viata de salariat, atunci vei munci din greu pentru a-i imbogati pe altii, insa daca nu o faci si te apuci imediat de o noua oportunitate de afaceri, poti avea  un enorm  potential de succes. Daca nu vei incerca si nu vei da ce ai mai bun in tine pentru a reusi, atunci nu vei avea niciodata ocazia sa experimentezi gustul succesului.

Capacitatea de a-ti vedea propriile greseli si de a invata din ele, pentru ca ulterior sa nu mai cazi  in aceleasi capcane  o poate avea  numai un om de afaceri de succes . Pana la urma diferenta este data de atitudinea in fata esecului. Nu exista afacerist adevarat care sa nu se fi confruntat cu un esec sau chiar cu un faliment, insa atitudinea sanatoasa in fata infrangerii l-au facut sa invete din greseli, sa capete mai multa experienta si maturitate, sa vada mai bine oportunitatile de afaceri. Pana la urma esecul face parte din reteta succesului!

 • Cat de greu este sa obtii in Romania informatii despre sursele de finantare rambursabile ?
 • Cat de greu este sa obtii in Romania informatii despre sursele de finantare nerambursabile ?
 • Cat de greu este sa obtii in Romania informatii despre oportunitati de afaceri?
 • Ce faci daca vrei sa cauti anumite produse sau servicii?
 • Ce faci daca vrei sa vinzi/sa-ti faci cunoscuta oferta de  produse  si servicii oferite de compania d-voastra  pe o alta piata?
 • Ce faci daca vrei sa te extinzi in alta zona geografica sau in alta tara?

Ce putem facem pentru tine?

 • Cautam solutii optime pentru dezvoltarea afaceri tale;
 • Cautam parteneri de afaceri pentru tine;
 • Cautam surse finantare pentru afacere ta;
 • Te ajutam sa-ti implementezi un program European sau un Ajutor de Stat;
 • Intermediem operatiuni de import-export cu orice tara din Europa;
 • Cautam piete noi pentru produsele si serviciile tale;
 • Cercetam piata pentru a-ti vinde mai bine produsele si serviciile;
 • Cercetam piata pentru a-ti vinde mai bine produsele si serviciile.

Acestea sunt doar o parte din raspunsul intrebari. La noi gasesti solutia optima si sutenabila pentru afacerea pe care o gestionezi .

’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ indeplineste o dorinta mai veche a mai multor intreprinzatori, aceea de existenta a unei firme care sa ofere servicii complete de consultanta, totul realizat intr-o perioada de timp acceptabila, la un nivel tarifar realist si intr-o maniera profesionala corecta.

’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ are drept scop elaborarea documentatiei privind accesarea fondurilor partial nerambursabile primite de Guvernul Romaniei din partea Uniunii Europene  , accesarea surselor de  finantare  rambursabile ,asigurarea tranzactionarilor corecte cu privire la vanzarea unei afaceri/firme si asigurarea unui plan de redresare viabil ,societatiilor comerciale aflate in dificultate financiara

’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ creaza o punte de legatura intre proprietari care vor sa-si vanda afacerea, cat si cumparatori care vor sa creasca prin achizitii – gasind clientul potrivit pentru proprietarul potrivit.

Experienta si expertiza consultantilor nostri , va garanteaza eficienta si eficacitatea in proiectarea unui sistem de management suplu , mai ales functional si util.

Noi credem ca organizatiile sunt unice.

La fel ca oamenii ce le dezvolta. Tocmai de aceea, fiecare Client va beneficia de o solutie personalizata, uneori chiar unica. Fie ca este vorba de un proiect complex sau de o colaborare de scurta durata, solutiile la nevoile Clientilor sunt adaptate in functie de strategia si cultura organizationala unica a companiei sale.

Abordarea noastra este simpla si pragmatica: stabilim parteneriate si lucram alaturi de clienti pentru a intelege nevoile reale ale organizatiei. Stabilim obiective strategice, urmarim rezultate de business si cautam calea cea mai eficienta pentru atingerea lor.

Livram din perspectiva clientului, mergem dincolo de simple recomandari si ne ajutam clientii sa ia cea mai buna decizie pentru situatia creeata.

Folosim competente diversificate si oferim solutii integrate si eficiente. In materie de elaborare proiecte cu surse rambursabile si nerambursabile, problemele unei organizatii nu au o singura cauza iar solutiile nu pot fi singulare sau de tip sablon. Folosind expertiza si competente diversificate ne asiguram ca oferim solutii complete si flexibile.

Experienta vasta pe diverse proiecte si sectoare, precum si reteaua de contacte foarte bine dezvoltate, dau posibilitatea firmei sa ofere o varietate mare de servicii, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client.

Tranzactionarea unei afaceri este una din cele mai importante decizii pe care un proprietar sau cumparator le poate lua. Aceasta operatiune are la baza o apreciere a situatiei pietei si a valorii afacerii. Printre aspectele ce trebuie luate in considerare in procesul de vanzare sau cumparare sunt stabilirea unui pret corect ,care sa vina in intampinarea potentialilor clienti, asigurarea confidentialitatii , structurarea si negocierea unei tranzactii de success.

Serviciile oferite de catre consultantii nostrii, joaca un rol important in reteaua nationala de business prin ajutorul pe care il poate da in probleme financiare, fiscale,juridice si prin indrumarile profesioniste si obiective.

Oferim clientilor oportunitatea de a efectua o tranzactie de vanzare/cumparare economisindu-le timpul, resursele materiale si umane pe care le implica o astfel de tranzactie (notar; audit; expertiza; publicitate; registru comertului; avocat; contabil) .

’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ ca terta parte din proiectul d-voastra , poate mentine un grad mai mare de confidentialitate in lucru cu cumparatorii/vanzatorii , anagajatii sau competitorii.

Cautarea si selectarea pot fi facute pastrandu-va anonimatul. Experienta noastra cu privire la cerintele si modul de abordare al investitorilor, salveaza timp si va da siguranta ca firma dumneavostra va beneficia de un proiect competitiv/performant de vanzare sau cumparare.

’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ va ajuta sa va vindeti sau  sa cumparati orice afacere, indiferent de marimea si complexitatea acesteia, sa accesati un Credit Rambursabil sau un Fond Nerambursabil in functie de proiectul d-voastra   sau sa va redresati activitatea curenta .

Lucrand cu expertii ’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ puteti scapa de multe probleme cauzate de lipsa de experienta ,privind promovarea si tranzactionare oricarui tip de afaceri, mica sau mare.

Afacerea d-voastra trebuie  prezentata astfel incat sa atraga clientul potrivit la momentul si pretul potrivit, iar experienta noastra pune in valoare acest lucru.

In acest sens ,beneficiind de un management eficient, echipele noastre de consilieri, asigura consultanta in domeniu .

’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ prin specificul activitati sale , are capacitatea promovarii afacerilor d-voastra, catre persoane si companii cu experienta pe piata nationala/externa si totodata protejeaza situatia financiara si proprietatea intelectuala a celor ce au intradevar posibilitatea de a cumpara. In acelasi timp, ofera  posibilului cumparator, in functie de profilul sau, o optiune atent selectata astfel incat sa se potriveasca cerintelor sale.

Echipa noastra  asigura cea mai buna prezentare atat cumparatorului, cat si vanzatorului.

’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ detine o baza de date complexa ce contine informatii recente privitoare la afaceri de vanzare/cumparare,iar portofoliul de afaceri oferite spre tranzactionare , pot fi solicitate online in functie de industrie, tipul afacerii, sau pret.

Datorita contactului direct cu agentii economici de pe intreg cuprinsul tarii ,s-au putut evalua domeniile prioritare prin care inteprinderile mici si mijlocii, doresc sa obtina Fonduri Nerambursabile, tinand seama de prioritatile acestora, pornind de la obiectul principal de activitate,

Elaborarea si intocmirea analizelor economico-financiare a agentilor economici, fie microintreprinderi sau intreprinderi mici si mijlocii, fie societati cu raspundere limitata sau societati comerciale pe actiuni, a determinat sa se stabileasca diagnosticul economic al unitatii, in vederea stabilirii punctelor tari si slabe ale acestora.

Printr-o astfel de abordare ’’Centrul de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ indruma si pune la dispozitie agentului economic, potrivit clasificarilor CAEN si a obiectului lor de activitate, ce proiect este viabil pentru firma respectiva si ce valoare poate accesa luand in considerare toate resursele materiale de care dispune in conformitate cu determinarea echilibrului financiar existent la un moment dat.

Prin serviciile oferite de catre consilierii nostrii cu privire la accesarea acestor fonduri, dam dovada de transparenta si flexibilitate, astfel incat unitatile beneficiare in cauza sa fie informate permanent de schimbarile de ordin economic si legislativ in domeniul metodologiei de elaborare a proiectului de finantare.

Legatura permanenta dintre noi si institutiile specializate ale statului face ca noi sa va informam si sa va punem la dispozitie tot ce este necesar in vederea implementarii acestor programe de finantare.

Avem logistica si baza necesara de a duce pana in faza finala dosarul de finantare, elaborand cererea de finantare, a studiului de fezabilitate ( planul de afaceri), astfel incat sa se poata trece la incheierea contractului de prestari servicii.

Cui ne adresam ?

Clientii  ’’Centrului de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’ sunt:

Persoane Fizice

Persoane Juridice

Persoane Fizice Autorizate

Intreprinderi Individuale

Autoritati Publice Locale

Resursele ’’Centrului de Consultanta, Analiza si Elaborare Proiecte-Fonduri Nerambursabile’’

RESURSE UMANE

Interne
 • economiști;
 • consultanti financiari;
 • consultanti fiscali;
 • agenti vanzari.
Externe
 • cabinete notariale;
 • cabinete de avocatura;
 • cabinete de evaluari imobiliare.
 • auditori financiari/fiscali;

RESURSE MATERIALE

 • portofoliu clienti;
 • site-uri de promovare;
 • logistica it;
 • logistica auto;
 • spatii de lucru.
Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Te putem ajuta?